Најновије

НАСТАВЉА СЕ РАСУЛО У МИЛОВОМ ДПС: Напушта странку и односи мандат са собом

Одборница Демократске партије социјалиста у херцегновском парламенту, Нада Караџић саопштила је да од данас није члан ове партије.

Скуп ДПС (Фото: Јутјуб)

Како каже одборнички мандат који јој припада задржаће до краја мандата.

„Овим саопштењем, ја Нада Караџић, обавештавам ОО ДПС-а Херцег Нови, да као дугогодишњи члан ове партије и као особа која је својим радом и достојанственим понашањем афирмисала идеје партије, од данас нисам члан ДПС-а. Одборнички мандат који ми припада, задржавам до краја мандата херцегновског локалног парламента, у коме ћу деловати као самостална одборница. Овај мој лични чин донешен је много раније из разлога који је познат већини чланова ОО. Партија коју сам сматрала својом, захваљујући групи појединаца из овог Одбора није уважавала мој професионални рад као директора Музичке школе, чијој сам афирмацији допринела, а њени резултати познати како у Црној Гори, тако у региону и шире. Због некоректног поступка према мени нијесам присуствовала ни седницама ОО од почетка ове године као ни скупштинским заседањима, чиме сам једним делом наговестила ову моју одлуку, али због парламентарних избора, а у циљу тога да не бих негативно утицала на кампању, саопштавам је сада“, написала је Караџић.

Саопштила је да напуштањем ДПС-а не напушта идеју у коју дубоко верује и за коју ће се и даље залагати, а то је очување грађанске, мултиетничке и независне европске Црне Горе, преносе „Вијести“.

Паника због пада Мила Ђукановића шири се регионом! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вјести

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА