Најновије

Хрватски ветеран поседовао је највећу архиву дечије порнографије у Европи!

Самир Скелић (49) из Дервенте, којег су полицијски истражитељи 2011. године оптужили као власника највеће архиве дечије порнографије, пред Основним судом у Дервенти осуђен је на четири и по године затвора.
Фото: cbsnews.com

Фото: cbsnews.com

Казна му је изречена за продужено кривично дело производња, поседовање и приказивање дечије порнографије и за омогућавање уживања опојних дрога. Полиција Републике Српске привела га је још 19. јануара 2011. године у дервентском предграђу Гаковац, када су код њега пронашли и одузели до тада највећу количину доказног материјала - дечије порнографије у Европи. Реч је о чак 212 ЦД-а и на њима више од два милиона фотографија и 7.000 видеоснимака дечије порнографије. Он је стопостотни ратни војни инвалид Хрватског већа обране (ХВО), који је од мине остао без доњих екстремитета, с примањима од 800 КМ. Према тврдњама оних који су га познавали, некада је зарађивао поправљајући или одржавајући компјутере и помагао чак породици.
Прочитајте још:Пуцано на кућу Србина повратника у Метохији!Ауто којим је Лука убијен сакрио звездарски клан!
Средином 2000. године вратио се из Енглеске, где је отишао након рата. На Кембриџу је завршио информатику, а одлично говори енглески, немачки и арапски језик. Извор: Дневни аваз

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА