Најновије

ВЕЛИКА АКЦИЈА: Ухапшен Дарко Шарић, Урош Мишић, судија Апелационог суда и још 30 особа! (ВИДЕО)

Како "Новости" сазнају, Дарко Шарић се доводи у везу са организацијом убиства припадника шкаљарског клана Алена Кожара и Дамира Хоџића на Крфу, као и са неким дешавањима у Црној Гори.

Фото: Јутјуб

Подсетимо, баранин Алан Кожар (43) и Ужичанин Дамир Хаџић (45), наводно блиски шкаљарском клану, немилосрдно су изрешетани са 29 метака у аутомобилу испред луксузне виле на Крфу.

Убиство се догодило када су стигли пред вилу. У возилу је пронађен песак, што указује на то да су се највероватније враћали са плаже. Очигледно је реч о заседи, коју нису очекивали. Оружје је пронађено и у вили у којој су одселе жртве.

Шарић се сумњичи да је све послове обављао са пет телефона, од чега су два била сателитска, и скај апликације, и то још у време док је био у притвору.

Поред Дарка Шарића, у Београду је данас ухапшен и Урош Мишић (34), судија апелационог суда и још 30 особа, сазнају ”Новости”.

Хапшење Уроша Мишића повезано је са хапшењем Дарка Шарића. Мишић је јавности познато одраније - робијао је због напада на полицајца, а његово име споменуто је и у поступку за убиство Милоша Видаковића. 

 

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА