Најновије

Беливуков бункер ресторан на стадиону Партизана у власништву члана ГО СНС (ВИДЕО)

Партизанов ресторан који се налази у оквиру стадиона у Хумској, а у ком је пронађен наводни бункер који су користили припадници навијачке групе Вељка Беливука, издат је још 2017. године предузећу чија је власница Ивона Пушица, ћерка Милорада Пушице, истакнутог члана СНС и трговца оружјем. Доказе о овим тврдњама данас је предао инспекторима СБПОК некадашњи функционер Партизана и професор Правног факултета Владимир Вулетић.

Веља Невоља (Фото: Јутјуб)

Вулетић је у просторије СБПОК стигао данас нешто пре поднева, а пре уласка у зграду он је окупљеним новинарима изјавио да поседује записник са седме седнице УО Партизана од 7. 6. 2017. на којој је донета одлука о издавању Партизановог ресторана који се налази у склопу стадиона у Хумској.

Тај ресторан, у ком је, како су тврдили министар полиције и председник државе пронађен бункер Вељка Беливука и његове криминалне групе, издат је предузећу „Митона д.о.о.“ које је у власништву ћерке Милорада Пушице, трговца оружјем и члана главног одбнора СНС. Вулетић је истакао да је овај ресторан дат у закуп на 15 година, са грејс периодом од пет, као и да је реч о седници коју је сазвао Милорад Вучелић.

- Имамо прилику да вам искажемо ствари које је МУП могао да истрази да је желео. 7. јула 2017. године на телефонској седници Управног одбора ЈСД Партизан, под председавајућем Милорадом Вучелићем, доноси се одлука да се све просторије ресторана Партизан издају у закуп једној фимир „Митона д о о.“ Лаком претрагом моземо установити да је на месту директора ове фирме Милорад Мића Пушица, члан главног одбора СНС и трговац оружјем. Овај човек је и данас у поседу поменутих просторија у којима је пронађен снајпер. Можда још има неког оружја - рекао је Вулетић.

Он је додао и да то није све.

- Током 2015. године, стрељачки клуб Партизан оснива фирму за трговину оружјем која се назива Партизан армс, а у управи клуба налази се тада такодје Пушица. Међутим, ствар добија неочекивани ток 2015.године када фирму преузима други човек и мења име из „Партизан армс“ у „Партизан тецх“ и почиње да се бави трговином оружјем кроз ову фирму. То је Слободан Тешиц - рекао је Вулетић и додао:

- Он је и данас законски заступник ове фирме. Ми сведочимо чињеници да су највиши извршни органи крили информацију о томе да је апсолутно члан главног одбора СНС човек који је давао простор групи Вељка Беливука. Режим је преко свог човека овој групи давао простор. Партизан, даме и господо, није криминални клуб. Као што сам рекао пре четири месеца, не желим да дозволим да неко криминализује фудбалски клуб Партизан, да га неко назива јатачким клубом, не даме и господо, ово је учинио СНС. Ово је директна спрега режима Александра Вучића са групом Вељка Беливука, преко своје двојице људи – Милорада Миће Пушице и Слободана Тешића - рекао је Вулетић.

Курти добио по ушима, мораће да поштује Вашингтонски споразум! Више о томе читајте  ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА