Најновије

ЛОГИКА ВУЧИЋЕВИХ ВОЈНИКА: Беливук није раније хапшен јер је био под заштитом опозиције, ваљда

Посланик из владајуће групе „Александар Вучић - За нашу децу“ Небојша Бакарец изнео је данас у Скупштини Србије низ оптужби на рачун портала Крик, Странке слободе и правде и криминалног клана Вељка Беливука, а није пропустио ни прилику да опозиционе политичаре поново оптужи за „фашизам“.

Небојша Бакарец (фото: Јутјуб)

Говорио је и о КРИК-овом транскрипту са саслушања Вељка Беливука, те да је транскрипт који је КРИК објавио неистинит, јер се ради о транскрипту разговора Беливуковог и Миљковићевог адвоката, Дејана Лазаревића са том двојицом кољача.

У Бакарацевом универзуму тај разговор се заправо одвијао овако:

- Дакле, Марко Миљковић каже свом адвокату консиљереу: „Треба да пустимо то у јавност, да слажемо, да изазовемо реакцију јавности, а за том причом, што ћу циљано да пласирам, за тим КРИК плаче. Једва чека да све то објаве“. Адвокат каже: „Тако баш треба, да сте били у вези, да је све то систем, држава, и да сте радили у договору, а Миљковић каже: „Измислићу да смо се састајали са Вучићем. Па, са њим смо се састајали редовно. Ко каже да се нисмо састајали“ - навео је посланик.

Бакарец је навео и да клан Беливук - Звицер има и два портпарола од којих је један "Владимир Вулетић, који је за њихове потребе основао и странку Црно на бело, а други је портпаролка Мариника Тепић".

- Постоје најмање три странке које заступају клан Беливука. Дакле, то су Црно на бело, ССП и Народна странка, а пре шест дана, и то је још један доказ о везама свих ових, своју подршку клану Беливук су у виду саопштења изнели Мариника и Ђилас у саопштењу ССП-а под називом. Сада је јасно зашто држава годинама није реаговала на, како га они представљају, Вељу невољу, па му тако и тепају - рекао је он.

ССП је, према Бакарецу, политичко крило оружаног крила, то јест мафијашког клана Беливук - Звицер. А он је додао и да је потпредседница ССП-а Мариника Тепић у споту говорила о „снопљу које се уједињује“ и навео да је то био симбол италијанског фашизма.

Астра Зенека вакцина која је давана у Србији, не признаје се у ЕУ, зашто, читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА