Најновије

АМЕРИКА СЕ ПРЕТВАРА У СССР 2.0: Либерализам постаје комунистичка диктатура

Бивши официр америчке војне обавештајне службе Ребека Кофлер рекла је да се Америка претвара у тоталитарну земљу и подсећа је на СССР из којег је емигрирала, преноси Фокс Њуз.

СССР (Фото: РИА Новости)

Због критике совјетских лидера, државне контроле или социјалистичког система, рекла је Кофлерова, људи би могли бити искључени из школе или отпуштени са посла. За њу је било изненађење да се нешто слично дешава у САД: и почела је да прати шта је коме рекла.

Недавно се у земљи појавило "исправно" мишљење о положају владајуће класе и пристојном друштву, рекла је она. А Американци, чији су ставови у супротности са идеолошким догмама либерала, отпуштени су и бојкотовани, забрањено им је да говоре у кампусима, а технолошки гиганти их гоне са друштвених мрежа, жали се бивши обавештајац.

Позиви на социјализам и обећања о „џабалуку“ све су гласнији у САД, тврди Кофлерова.

Позвала је Американце да се чувају ситуације у којој држава обећава бесплатне лекове, образовање и друге материјалне бенефиције. Према њеним речима, у социјализму је недостајало робе широке потрошње, а партијска номенклатура је добила све - лечили су се у најбољим болницама, куповали аутомобиле, телевизоре и друге садржаје.

Слична ситуација настала је у Сједињеним Државама, где су током пандемије политичари јели у скупим ресторанима, ишли код фризера као да се ништа није догодило и одлазили на луксузне одморе, док су остали били закључани и нису могли ништа да приуште.

Све ово, у комбинацији са надзором који организују америчке обавештајне службе за грађане земље, указује на приближавање нове ере потпуне контроле у ​​Америци, сматра бивши она.

„Да бисмо спречили СССР 2.0 и спасили америчку слободу, морамо одмах деловати“, закључила је Кофлерова.

Речи украјинског генерала које откривају истину прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА