Најновије

ШЕШЕЉ СЕ ЈАВИО ИЗ ИЛЕГАЛЕ: Амери ме прате преко сателита!

Војислав Шешељ, лидер Српске радикалне странке, већ неко време у дубокој је илегали и не мрда из куће. Тако ће, каже, остати све док температура не падне испод 25 степени, јер су му тако наредили лекари.

Војислав Шешељ. (Фото: Јутјуб)

- Док траје овај тропски талас, не смем нигде, знате да имам дефибрилатор са пејсмејкером, онај амерички, па ме Амери прате преко сателита. Пре подне читам новине, књиге, гледам телевизију, Олимпијаду кад наступају наши, а онда сам по подне углавном у води, у базену који имам у дворишту - рекао је на почетку разговора за "Ало!" Шешељ.

Будући да је јуче одјекнула вест да га је после 30 година проведених у странци и високих функција напустила Наташа Јовановић, замолили смо га да нам и то прокоментарише.

- Она је послала писмо да даје оставку на све страначке функције. Нема шта ту посебно да се прича, пожелео сам јој срећу, наравно - навео је он.

Мучи га ових дана много ситуација, додао је, у Босни и Херцеговини и Републици Српској.

- Апелујем на јединство Срба, свих партија и патриота у РС, то нам је потребније неко икад досад, не смемо се покорити пред страним моћницима који желе да нас униште. Морамо и рушити лажи о геноциду у Сребреници, дао сам допринос својом књигом у три тома у којој са доказао да се то није догодило. Ми радикали наставићемо да инсистирамо да буду кажњавани сви они који тврде да се у Сребреници догодио геноцид - навео је Шешељ.

Погинуло четири бораца ДНР-а! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА