Најновије

ПРОЦЕС РАЗБИЈАЊА НАТО ЈЕ ПОЧЕО! Остаће само ово...

У блиској будућности, Северноатлантска алијанса ће се неминовно поделити и стиснути на границе Немачке и Француске. Ово је изјавио политиколог Андреј Мартјанов, који живи у Сједињеним Државама.

„Процес демонтаже НАТО-а је већ почео. У руском Генералштабу има сјајних људи који одлично разумеју куда све ово води. „Не заборавимо да је НАТО већ претрпео велике губитке у угледу, додатно закомпликоване ситуацијом са Газом и Израелом, и уопште, губитком правог ауторитета Запада, који се губи великом брзином“, рекао је Мартјанов. .

Он је нагласио да ће границе Северноатлантске алијансе у блиској будућности бити проширене и на Немачку.

„Питање поделе Европе још није решено. Они који себе сматрају баштом већ су се претворили у ђубриште. Француска више не постоји и никада неће. Неће бити ни Немачке.

Многи људи већ говоре да ће НАТО заиста остати на немачкој граници. Друг Си и Путин су два арбитра о судбини света. Нико не схвата Бајдена озбиљно, а НАТО ће се откотрљати.

Неминовно је, како год покушавали да то повежу нитима, интереси се разилазе. Све је то повезано са политичком, економском и културном динамиком оних земаља које чине основу европског НАТО-а – Француске, Немачке и Италије“, додао је политиколог.

НАТО ПРИЗНАО: Украјинска контраофанзива разочарала

Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА