Најновије

УЖАСНЕ ВЕСТИ ЗА МИЛА ЂУКАНОВИЋА Осипа се ДПС!

Општински одбор ДПС Тузи званично је данас покренуо процедуру да одметнути и политичким малверзацијама одбјегли одборници у Скупштини општине Тузи Елвир Кајошевић и Данијела Ђељај се искључе из свих органа партије.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Кајошевић и Ђељај, противно ставу Клуба одборника наше партије јуче присуствовали седници СО Тузи, те на тај начин обезбиједили кворум и потребну већину за изгласавање Дневног реда.

- Након свих јучерашњих дешавања прије и током седнице, постоје основи сумње да су поменути одборници део организоване групације под патронатом Нике Ђељошаја, чији је основни циљ реализација унапред припремљених малверзација, а све то праћено политичком корупцијом, те користимо прилику да позовемо надлежне државне органе да преиспитају комплетан случај.

Општински одбор ДПС Тузи је става да с обзиром на то да су Елвир Кајошевић и Данијела Ђељај својим издајничким поступањем одборничке мандате и себе лично компромитовали, а да пре тога никоме нису било којим поступком најавили такав чин, и то не само на партијском него и пријатељском нивоу, колегама са којима су до тада дијелили исте политичке свјетоназоре, уколико не врате своје мандате одбјегли одборници ће се суочити са кривичним пријавама, али и осудом свих грађана наше општине, који итекако знају шта је људска част и политички морал – саопштено је из ОО Тузи ДПС-а.

Из ДПС-а наводе да је јучерашња седница јасан показатељ да коалиција окупљења око Нике Ђељошаја и званично више не постоји, те да са оваквим неморалним чином продужио себи већ одбројане дане.

– Нити више постоји јединствени албански форум, нити већина од 03. марта 2019. године – закључују из ДПС-а.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА