Најновије

ТОП СМЕХОТРЕС - НИЈЕ ИЗМИШЉЕНО: Сергеј ухапшен због марихуане - Чеда га храбри и тражи од Вучића "правду"

Познати српски глумац, Сергеј Трифуновић, у четвртак 18. априла око 20 часова приведен је на Вождовцу након што је код њега пронађена марихуана, а сада је пуштен из притвора.
Сергеј Трифуновић

Сергеј Трифуновић

Приведен је и С.А. (1993) који је Сергеју Трифуновићу продао марихуану. И глумцу и његовом познанику је одређено полицијско задржавање, пише портал Нова.рс.

Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић коментарисао је јуче Трифуновићево привођење на друштвеној мрежи „Икс“ и глумцу пружио подршку.

„Прејадна је хладноћа са којом наше друштво одговара на ‘злочин и казну’ Сергеја Трифуновића. Та тупа тишина која прати његов марихуана грех и задржавање у притвору није израз наше чистоте него мера наше нељудскости и глупости. Дуго ми није важно зашто смо постали хуље. Важно ми је да ја на такво друштво не пристајем“, почео је Јовановић и додао:

„И да до краја света ‘пи*а по мом гробу’ Сергеја желим слободног да срцем мисли, говори и ради. Само тако и он и ја али и сви који су ноћас за разлику од нас двојице гутали, дували и шмркали можемо опет пронаћи свој мир и мир међу свима нама. Зато молим тужилаштво али и АВ-а који у овој земљи ‘пушта кишу’ да ме разумеју док јавно тражим слободу за Сергеја Трифуновића. И тако одбране нашу људскост“, закључио је лидер ЛДП.

Трифуновић се сада у изјави за Нова.рс захвалио Јовановићу:

„Захвалио бих се Чедомиру Јовановићу, од срца. Његова изјава има још већу тежину јер нисмо у добрим односима. Свака част, заиста“, рекао је глумац.

Погледајте објаву Јовановића на Иксу:

Прочитајте ОВДЕ шта Вулин каже о издајницима из Вучићевог блиског окружења

Извор: Правда / Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА