Најновије

EВО ЗАШТО ИМАМО ПРАВО ДА НАПАДАМО ИРАН И ХЕЗБОЛАХ: Нетанијаху шаље делегацију у Москву и каже "Урадићемо све што је потребно!"(ВИДЕО)

Састанак представника рускoг и израелскoг генералштаба одржаће се у среду у руској престоници у оквиру споразума Бењамина Нетанијахуа са руским председником Владимиром Путином.

Бењамин Нетанијаху (Фото: Јутјуб)

"Овог пута делегација ИДФ (Израелске одбрамбене снаге) отпутоваће у Москву, у складу са мојим договором са председником Путином. Они ће објаснити нашу операцију овде (у Либану) и разнјаснити недвосмислено јасно да Израел има своје право и обавезу да делује против иранске војске у Сирији, као и према Хезболаху и њиховом покушају да ископа тунеле испод границе ", рекао је Нетанијаху, како је цитирала његова прес служба.

Премијер је ово изјавио током путовања на границу са Либаном, где је ИДФ ангажован да ради на "неутрализацији претње у виду тунела Хезболаха".

"Урадићемо све што је потребно и процењујем да ће ова порука бити врло јасно пренесена нашим руским колегама", додао је премијер.

Прочитајте ОВДЕ зашто је цео свет у опасности.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА