Најновије

АМЕРИЧКИ РАЗАРАЧ НА НИШАНУ! УПЛОВИО У ЦРНО МОРЕ! Руси га помно прате, јер је до зуба наоружан опасним ракетама!

Руска црноморска флота прати амерички ратни разарач који је у суботу упловио у Црно море, саопштио је Центар за контролу одбране.

Амерички ратни бродови (Фото: Јутјуб)

- Снаге Црноморске флоте почеле су да прате амерички брод “Доналд Кук” разарач наоружан вођеним ракетама након што је ушао у Црно море - наводи се у изјави. Овај ракетни разарач праћен је од стране руске фрегате “Питливи” и праћен електронским и техничким могућностима надзора.

Командант Шесте флоте САД Вицеадмирал Лиса Франчети рекла је да су руски ратни бродови били "професионални" у својим интеракцијама са америчком морнарицом у протеклих годину дана у њиховим сусретима на Балтику, у Црном мору и у Медитерану.

- Овде сам већ десет месеци, и имамо прилику да видимо како делују на Балтику, у Медитерану, и у Црном мору. Све у свему, све те интеракције су биле професионалне - рекла је Франчети у интервјуу за америчке новине “Дифенс њуз” који је објављен у понедељак.

- Ми радимо у међународним водама. Руси раде у међународним водама. Моје очекивање од наших и руских снага је да ће они бити безбедни и професионални у послу - рекла је Франчети. Све морнарице имају право и одговорност да делују професионално на мору, додала је Франчети.

Тајни снимак КГБ-а процурио у јавност! Свет је у шоку! Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА