Најновије

ГДЕ СИ ПОШАО? Су-27 пресреће амерички авион на руској граници! (ВИДЕО)

Руски борбени авион се приближио америчком РЦ-135 на сигурној удаљености и вратио се у базу након што су се амерички извиђачки авиони удаљили од националних граница Руске Федерације.

Су-27 пресреће... (Фото: Јутјуб)

Руско министарство одбране је објавило снимак о начину контроле зваздушног простора када се открио објект који се преко неутралних вода Балтичког мора приближавао руским границама. Руски борбени авион Су-27 га је пресрео и идентификовао као извиђачки авион РЦ-135 из Сједињених Држава.

Из руског министарства одбране су навели да се Су-27, који је део састава противваздушне одбране, приближио америчком авион на сигурној удаљености, а РЦ-135 се након пресретања удаљио од руске границе. Након тога се борбени авион Су-27 вратио на аеродром с ког је полетео.

У последње време у близини руских граница су се значајно повећале активности извиђачких авиона и беспилотних летелица страног порекла. Крајем јануара је руска војска на Балтичком мору пресрела амерички извиђачки зракоплов П-8А Посејдон.

Руски борбени завион Су-27 је 19. фебруара полетео како би пресрео извиђачки авион шведских ваздухопловних снага који се приближавао руској граници истим морем. Када се шведски авион удаљио од руске границе, руски се вратио у своју базу.

Прочитајте ОВДЕ ко је полудео због Руса.

Извор: logicno. com/Нермин Н.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА