Најновије

"МИ СМО ИЗ*ЕБАНИ НАРОД КОЈИ ТАБАНА МЕСЕЦИМА!" Прочитајте како је Никола Којо одбрусио Бошку Обрадовићу, а оплео је и по Ђиласу! (ФОТО)

Твит Бошка Обрадовића којим је донекле објашњено и зашто су протести "Један од пет милиона" који трају већ месецима одложени, изазвао је буру на друштвеној мрежи.

Протест "један од пет милиона" у Београду (Фото: Јутјуб)

- То је то, људи! Урадили смо све што је до нас да се ова политичка криза превазиђе нормалним дијалогом! Остаје нам само да у суботу, 4. маја сви дођемо за Београд и останемо колико је потребно док не остваримо слободу! Очекујем да се цела Твитер заједница одазове овом позиву! написао је лидер "Двери" кога помињу и као једног од незваничних вођа протеста.

Глумцу Николи Који се ово никако није свидело па му је одбрусио:

- Бошко, ми нисмо "твитер заједница". Ми смо из*ебани народ који табана месецима, а коме Ви и Ваш надређени Д.Ђилас отимате шансу да се избори са АВ...Не вређајте. Ни ја не разумем Вас који се крстите поред сваке апотеке, па Вас не зовем популистима и не вређам Ваша верска осећања. Пауза до иза Ускрса? Нешто ми познато? Опомињали многи. Ал џаба...народ жељан слободе не види добро. Само жели. И срља даље, иако му мутно пред очима...Е па, Спасиба за дружбу Сојуз за Сербиу. Преговарајте и лепите им налепнице. То је ваш максимум!

Синиша Ковачевић је поручио да неће бити никакве паузе.

- Неће бити паузе у протестима, као што је није било ни након првог а подсетићу вас, требало је да паузирамо месец дана. Ако нема камиона, нека се говорници пењу на столице. Они свој протест не могу поновити, ми наше можемо и морамо. За*ебано је кад се осети укус слободе. Младости, напред!

 

Прочитајте ОВДЕ све детаље о преговарачком тиму.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА