Најновије

TРИПОЛИ: „Панцир-С1“ оборио америчку беспилотну летелицу МQ-9?!

Хибридни ракетно-топовски ПВО систем кратког домета „Панцир-С“ оборио је америчку беспилотну летелицу МQ-9 „Reaper“. Инцидент се десио изнад либијског града Триполи. Ову информацију је објавио интернет портал Freedom-news позивајући се на либијске изворе.

Панцир-С (Фото: Риа)

Данас се појавила вест о обарању једне беспилотне летелице за коју се тврди да припада америчким оружаним снагама. Према писању интернет портала tsn24. ru оборен је беспилотна летелица МQ-9. Ово је потврдила и Команда америчких снага која је задужена за Африку, која је тим поводом објавила и саопштење. У њему се говори да је изнад Триполија оборена једна беспилотна летелица, без прецизирање о којој летелици се конкретно ради сем да није била наоружана.

 „Дана 21.новембра ове године у рејону града Триполи, изгубљен је даљински управљан летећи апарат. Он је учествовао у операцији процене нивоа безбедности и праћења екстремистичке активности. Ове активности имају изузетно велики значај за успешну борбу са тероризмоим на територији Либије“ – наводи се у саопшштењу које је пренео извор.

Прочитајте ОВДЕ   од чега то Амери имају кошмарни страх.

Извор: bog-rata. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА