Најновије

АФЕРА УЗГАЈАЊЕ МАРИХУАНЕ ТРЕСЕ СРБИЈУ: Алексић позвао Вучића да каже ко су људи из полиције, БИА и војске који су штитили власника Јовањице!

Потпредседник Народне странке и посланик Мирослав Алексић позвао је председника Србије Александра Вучића да каже ко су људи из полиције, БИА и војске који су чинили "прстен заштите" око власника "Јовањице" Предрага Колувије, пошто је јавно признао да је постојала подршка неких државних структура највећој производњи марихуане у Европи.

"Вучић је коначно признао и да је Колувија имао озбиљне контакте у држави и да су неки људи из полиције, МУП и војске умешани у издавање лажних службених легитимација у афери 'Јовањица', навео је Алексић у писаној изјави у упитао Вучића ко су ти људи и шта је њихова улога у тој афери.

Вучић је рекао да је тачно да су у аферу "Јовањица" умешани појединци из МУП, БИА и Војске Србије, који су издавали лажне легитимације и да су узгајивачи марихуане имали "прстен заштите и озбиљне конктакте".

"Позивам Вучића да одговори да ли је 'Јовањица' била спонзор БИА и да ли је Колувија заузврат добио подршку да несметано узгаја марихуану на 12 хектара", навео је Алексић.

Алексић је, поводом Вучићеве тврдње да ће "гурати до краја као питбул теријер и да је спреман да одговара за 'Јовањицу'", те да "као озебло сунце чека позив тужиоца", поново позвао Вучића да се одрекне имунитета, што ће истовремено учинити и потпредседник Народне странке.

"Тако бих могао да га тужим за све лажи које је изнео о мени, а нека и он мене тужи, па ће суд утврдити ко је лагао", навео је Алексић.

Он је истакао да се Вучић, пошто је пустио Колувију низ воду, сетио да призна да су и неке државне структуре умешане у производњу марихуане на 'Јовањици', јер чини све да заштити свог брата Андреја Вучића и врх режима тако што се одриче нижих припадника криминалног клана који управља државом.



Прочитајте ОВДЕ где ће Александар Вучић бити на Бадњи дан.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА