Најновије

СВЕТСКИ ШАМПИОН ОБЈАВИО: Имам корону! Коновалов саопштио тужну вест, а затим упутио јаку поруку Србији!

Кик-боксер Александар Коновалов, вишеструки шампион света у категорији до 64.5 килограма у дисциплини лоу-кик, објавио је на свом Инстаграм налогу да има коронавирус.

Коновалов (Фото: Јутјуб)

Један од најуспешнијих српских такмичара у борилачким вештинама сумњао је да је заражен, а затим су тестирања то потврдила.

"Поздрав драги пријатељи. Стигао је резултат као што сам најаио, 99 одсто сам био убеђен да имам корону и данас се то испоставило тачно", написао је светски првак из Јагодине.

Коновалов је затим упутио апел свима.

"Замолио бих све пријатеље, браћу, кумове и другаре да припазе који дан и буду у самоизолацији због њихових родитеља, бака и дека. Хвала свима на подршци, победићемо и овај вирус као и све остале противнике и то нокаутом у првој рунди. Хвала свима на подршци. Спортски поздрав", написао је Александар Коновалов.

Коновалов, члан кик-бокс клуба "Палмини тигрови", први пут је постао професионални првак света 2016. године, а последњи пут је титулу одбранио 2019. године. Пре тога је имао титулу аматерског првака света и професионалног првака Европе. Прошле године је поново одбранио титулу.

Најбруталнија туча делија и гробара! Запаљен комби са 17 навијача унутра, севале мотке и бакље! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА