Најновије

ОСВЕТА ЗА ХМЕЈМИМ! Војска кренула у брутално уништавање непријатеља у Идлибу! Џихадисти нису знали где да беже!

Сиријска арапска војска (САА) започела је у среду свој највећи напад месеца у покрајини Идлиб, пошто су њене трупе испалиле неколико пројектила и артиљеријских граната према непријатељским положајима у области Џабал Ал Завија и Велики Идлиб.

Сирија (Фото: Јутјуб)

Према теренском извештају са северозапада Сирије, сиријска арапска армија је дан започела снажним бомбардовањем градића Ал Бара.

Јединице артиљеријских тимова сиријске војске неколико пута су погодиле Ал Бару и околину, резултирајући бројним експлозијама које су се могле чути у целој области Џабал Ал-ал Завија.

Након напада на Ал Бару, сиријска војска је ширила њихов напад на неколико локација у области Џабал Ал Завија и Велики Идлиб, укључујући стратешки град Ариха.

У извештају се наводи да је сиријска војска такође користила своје ратне авионе за извођење својих удара, при чему је примарни фокус био источни део области Џабал Ал Завија.

Ови напади сиријске војске долазе као одговор на последњи низ џихадистичких напада на ваздухопловну базу Хмејмим на југозападу Латакије и друмско бомбардовање које је у уторак било намењено руској војсци.

Русија спрема оружје које разара све пред собом брзином светлости! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА