Најновије

EKСПЕРТ ДАО РЕШЕЊЕ СВИХ ЕКОНОМСКИХ ПРОБЛЕМА СРБИЈЕ: Они су оштетили државу за више милијарди евра, ево како да вратимо тај новац (ВИДЕО)

Eкономски аналитичар Драган Радовић каже да се милијарде евра државног новца налазе у рука појединаца који су предходних деценија стивали богатство кршећи законе. Радовић је рекао да је неопходна детаљна провера стечене имовине како би се државни новац отуђен криминалом вратио у буџет Србије.

Протести у Београду (Фото: Јутјуб)

Радовић је рекао да се у последњих 20 година више пута говорило о провери имовине али да се све свело на политичку пропаганду јер порекло имовине никад није проверило.

- Да би смо раскринкали политичко – криминалну мафију провера порекла имовине је неопходна – објаснио је Радовић.

Радовић је рекао да посебно треба проверити имовину одређених група попут политичара, запослених на царини, грађевинских преузимача, власника кладионица и коцкарница, запослених у катастру итд.

Он је објаснио да су се многи у Србији обогатили или крађом или тако што нису плаћали порез а да провера треба да крене од оних који имају највише капитала – тзв. тајкуна.  

- Докажи како си стекао 3 милиона евра богатсва – каже Радовић додајући да све који немају доказе треба кривично казнити, а имовину оперезовати или одузети. 

Економиста тврди да ће банке пропасти, где треба новац да улажете сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА