Најновије

ДР ДЕЈАН ЖУЈОВИЋ: Кон је гњида! Бескичмењак (ВИДЕО)

Глобалисти стоје иза свега у свету, па и иза ове ситуације у којој се тренутно налазимо. Ако не знате шта се заиста дешава, само пратите токове новца. А Србија је обавезала да уплаћује огроман новац приватној компанији која се зове Светска здравствена организација.

Др Дејан Жујовић (Фото: Јутјуб)

Ово у поручује др Дејан Жујовић, који је у емисији открио и због чега је одлучио да уђе у политику.

– Ми као држава морамо да потпишемо некакав хатишериф по којем ћемо бити уједињени у борби против невидиљвидог непријатеља. Такође, ужасна одлука је била да се старији од 65 затворе у куће. Када је вакцина у питању, немогуће је направити безбедну вакцину за овако кратак период као што се најављује – каже он. 

Он тврди да смо сличну ситуацију као данас с короном смо имали и после НАТО бомбардовања 1999. године.

- Тада је уследило масовно оболевање од грипа, упале плућа и невероватно велики број смртних случајева. Гробља су била презаузета. То смо лечили антибиотицима колико смо могли – каже др Жујовић.

Он указује да је Србија уништила свој здравствени систем.

- С друге стране, никада вам не бих саветовао да идете код приватних лекара на хирурушку интервенцију.Такође, једина смо земља која дозвољава да странац усвоји дете из Србије и да држава више никада не пита где је то дете и шта је с тим дететом – објашњава он.

Он је поново жестоко критикивао кризни штаб.

- Када је реч о такозваном кризном штабу, могу да кажем да је Кон једна обична гњида, која се правда „не могу ја Вучићу ништа да кажем, он је председник Србије“. Бескичмењак – истакао је др Жујовић.

Он је објаснио због чега улази у политику:

– Неопходан нам је комплетан ресет Србије у сваком сегменту друштва. Потребан је већински изборни систем – да сваким округом влада човек управо из те области, кога ће директно да бирају грађани. Ко је поставио људе из Крајине, Босне, ЦГ да владају у Србији? Како конобар из Босне може да буде председник општине Вождовац? Црногорци на позицијама у Србији шаљу новац Милу и његовом режиму, који сад хапси свештенике. Не прихватам да ми никакви хипици соле памет по овом питању и да ме називају фашистом зато што инсистирам да свако управља крајем одакле је. Ја сам рођен у Краљеву, живим на Вождовцу, не пада ми на памет да управљам Вождовцем – објашњава он.

Да ли нам предстоји глад због пандемије читајте ОВДЕ.

Извор: Србин. инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА