Најновије

Кад загрлите свој живот снови се остварују: Домаћа ауторка осваја Италију!

Сања Трифуновић Хибловић заинтересовала је читалачку јавност када је освануо њен првенац "Загрли себе и свој живот" Јавност је заинтригирао њен живот који је делом провела у циркусу али она је много више од тога, она је неко ко има шта да нам каже.

Фото-Фејсбук

Њена књига, исписана је срцем јер открива њена најнежнија осећања и публика то уме да препозна и да цени. Да није интересантна само домаћим медијима и читаоцима, ускоро је постало свима јасно.

Наиме, ауторка је недавно објавила књигу и на италијанском тржишту и од самог изласка књиге која носи назив "Под шатором снова" или у оригиналу "Il tendone dei sogni" наишла на интересовање читалаца. Италијани су познати по томе што умеју да препознају лепоту, цене квалитет а овога пута није ни чудо што су препознали искрену и дирљиву причу ауторке.

И док смо навикли да италијански аутори освајају српско тржиште, и спадају у омињене ауторе, овога пута имамо Сању који нас представља у најбољем светлу.

Издавач овог издања је "Oltre edizioni" а да ова књига добије аутентичан превод побринула се Miriam Canavese. Сваку емоцију, сваки детаљ и мисао коју је Сања пренела својим читаоцима у Србији, Мириам је успешно пренела на италијански језик и тиме показала колико је значајно имати преводиоца који може да проникне у душу аутора.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА