Најновије

ДРИТАНОВ УЛТИМАТУМ: УРА хоће све безбедносне секторе за себе!

Председништво Грађанског покрета УРА подржало је синоћ политику врха странке везано за преговоре о формирању нове владе. Према незваничним, али поузданим сазнањима медија, чланови Председништва указали су да савез Црно на бијело испоставља легитимне захтеве.

Дритан Абазовић. (Фото: Јутјуб)

У првом реду, то се тиче сектора безбедности, односно Министарства унутрашњих послова и Министарства одбране. Снажно је подржан захтев да буде формирана експертска влада.

Из покрета УРА се у вези са синоћ одржаном седницом нису званично оглашавали.

Коментаришући медијске наводе о расподели функција и ресора међу партијама нове већине, функционер УРА Божена Јелушић рекла је у среду за Радио Црне Горе да је реч о рачуну без крчмара и још једном од спинова који су почели да се појављују у медијима.

- Једино експертска влада, са нужним изузетком да мандатар мора да буде из редова посланика, долази у обзир, јер ми са ове три коалиције нијесмо ступили у предизборну коалицију која би подразумијевала проценте и односе снага, него смо направили постизборну сарадњу да бисмо демонтирали систем који је заробио институције - рекла је Јелушић.

Велике колоне турске војске крећу у нови напад на Сирију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: dan.co.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА