Најновије

СРАМНЕ ОПТУЖБЕ МИЛОВЕ СТРАНКЕ: Кривокапић допринео ширењу корона вируса

Демократска партија социјалиста реаговала је због присуства мандатара Здравка Кривокапића на сахрани патријарха српског Иринеја, тврдећи да Кривокапић више поштује другу државу од сопствене.

Здравко Кривокапић. (Фото: Јутјуб)

"Кривокапић је одједном кад је кренуо за Србију на сахрану патријарха Иринеја, прихватио све здравствено - епидемиолошке мере те државе, и маску на лицу држао све време у Београду, показао је овим чиним да очигледно другу државу, њене грађане и институције поштује више него сопствену. Само тако се могу тумачити двоструки аршини које има према здрављу грађана Србије са једне и грађана Црне Горе са друге стране, али и према здравственим радницима у ове две државе", тврде у ДПС-у.

Они су додали да је мандатар кршио мере на сахрани митрополита Амфилохија, преносе "Вијести".

"Само прије три недеље, на сахрани митрополита Амфилохија, били смо сведоци његовог неодговорног кршења свих мера и препорука надлежих државних и здравствених органа. Човек који претендује да води Владу Црне Горе није се обазирао на позиве и вапаје лекара и надлежних из здравствених институција, који су упозоравали на могуће последице. На тај начин, својим поступањем допринео је да се након овог догађаја број оболелих од овог вируса 2,5 пута увећа, а последично порасте и број умрлих", тврде у ДПС-у.

Нешнл интерест објавио листу најопаснијих руских ратних бродова! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА