Најновије

УГЛЕДА СЕ НА ОЦА! Син Џоа Бајдена поново на мети истражних органа САД

Након вишемесечне суспензије, амерички савезни истражни органи поново су покренули истрагу против Хантера Бајдена, сина новоизабраног председника САД.

Џо Бајден. (Фото: Flickr)

На препоруку америчког министарства правде, истрага је суспендована и забрањене су било какве активности које су могле да утичу на исход председничких избора у САД.

Сада, када су завршени председнички избори, истрага против Хантера Бајдена улази у нову фазу, а федерално тужилаштво из Делавера, пореска служба и ФБИ предузимају нове кораке и позивају на саслужање сведоке и сараднике Хантера Бајдена, сазнаје Би-Би-Си из добро упућеног извора блиског истрази.

"Јуче сам по први пут чуо да је тужилаштво у Делаверу такође јуче обавестило моје правне заступнике да је одмрзнута истрага пореске службе. Сматрам да је то веома озбиљно, али сам уверен да ће након објективне и професионалне истраге спорних питања бити потврђено да сам моје пословање обављао легално и прикладно уз сваком погледу, па и када је реч о порезу", стоји у званилчном саопштењу Хантера Бајдена, пренео је Би-Би-Си.

У неке од сумњивих трансакција везаних за пословање у Кини, а за које се сумњичи син новоизабраног америчког председника, укључени су и људи за које ФБИ верује да су обавештајно интересантне особе.

Турска војска не престаје да врши терор у Сирији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА