Најновије

РАЗАРАЊЕ НЕПРИЈАТЕЉСКИХ УПОРИШТА: Руска авијација кренула у застрашујућ напад!

Руске ваздухопловне снаге покренуле су нове ваздушне нападе на северозападни регион Сирије у суботу ујутру, док су њихови ратни авиони гађали џихадистичко упориште Кабани на североистоку Латакије.

Руски авиони. (Фото: Јутјуб)

Према извештајима са терена, руски ратни авиони бомбардовали су положаје Туркестанске исламске партије (ТИП) у Кабанију, заједно са низом тачака у оближњој равници Ал-Габ.

У извештајима се наводи да су руске ваздушно-космичке снаге такође покренуле неколико удара у региону Џабал Ал-Завија, која је тренутно под контролом џихадистичких побуњеника и њихових савезника са Националног ослободилачког фронта који подржавају Турске.

Руске ваздушно-космичке снаге с времена на време изводе ваздушне нападе на северозападу Сирије, посебно када њихови извиђачки авиони ухвате снимке џихадистичких покрета у Латакији, Идлибу и Алепу.

Раније ове године руске ваздушно-космичке снаге извеле су један од својих најразорнијих напада од уласка у сиријски сукоб, док је њихов војни авион бомбардирао камп за обуку милитантне групе Фаилак Ал-Шам коју подржавају Турци у северном Идлибу.

Овај поменути напад руских ваздухопловних снага резултирао је смрћу преко 100 милитаната уз подршку Турске и уништењем кампа за обуку.

Овако је патријарх Иринеј говорио о Космету! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА