Најновије

РАКОВИЋ ПОЦЕПАО КРИВОКАПИЋЕВ СПОРАЗУМ: Он је антисрпски и ништаван (ВИДЕО)

У јутарњем програму Телевизије Пинк гости су јутрос били др Александар Раковић, Андрија Мандић и Џевад Галијашевић. Теме су биле претње Србима у Црној Гори и Републици Српској. Према евиденцији Телевизије Пинк, ова емисија била је то јутрос најгледанија у Републици Србији.

Ништавни споразум (Фото: Јутјуб)

Том приликом Раковић је поцепао факсимил Кривокапићевог септембарског споразума будући да је антисрпски, а и ништаван је јер неке тачке нису ни испоштоване. На примјер, иако стоји да неће бити реваншизма, политички реваншизам се спроводи према чиниоцима коалиција „За будућност Црне Горе“ и „Мир је наша нација“ будући да нису уважени договори с њима. Даље, иако стоји да ће мањине бити део власти, оне нису укључене у рад владе.

Пошто се из тог постизборног споразума о намерама спроводе само антисрпске тачке да се неће вратити симболи Краљевине Црне Горе (црвено-плаво-бела српска тробојка и двоглави орао Немањића) као и да се неће повући признање такозваног „Косова“ што је за Републику Србију окупирана територија, Раковић је казао да је мишљење читавог српског народа како је тај споразум штетан по Србе и да га треба додатно учинити ништавим.

О новом нападу на светиње у Црној Гори прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА