Најновије

МАРАДОНА ЋЕ БИТИ ОТКОПАН! За то постоји само један разлог, а он ће вас шокирати

Један од најбољих фудбалера свих времена Дијего Армандо Марадона преминуо је пре скоро месец дана, а три недеље откад је сахрањен богао би да буде откопан.

Марадона (Фото: Јутјуб)

Разлог за то није ДНК тест који је тражио један од његових непризнатих синова, већ Ел Пибеова жеља коју је навео у тестаменту.

Марадона је желео да се не сахрањује, већ да буде балсамован и изложен у музеју, а то је сада потврдио и његов адвокат Матијас Морла.

- Након што сам дуго разматрао, желим да након смрти моје тело буде балсамовано и изложено у спомен музеју, окружено мојим највећим трофејима, личним предметима и драгим успоменама, како би људи наставили да примају мит - навео је Аргентинац у тестаменту само месец и по дана пре смрти.

Адвокат Марадонине лепше половине Веронике Охеду, Марио Баудри, каже да би Марадонино тело требало ископати и потом изложити у маузолеју.

- План је да се негде створи маузолеј за посету навијача. Било је то нешто о чему је Дијего причао са својом браћом. Имамо озбиљан предлог, конкретан и са покривеним трошковима, али би на крају то требало да буде одговорност Фудбалског савеза Аргентине - рекао је Баудри.

ММА такмичарки испале груди током меча, судија пришао и наместио јој грудњак. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА