Најновије

СРБИЈО, ТУГО! Симу Спасића на националној ТВ зову "војником правде" (ВИДЕО)

Мегафон Александра Вучића, Симо Спасић, гостовао је данас у Јутарњем програму ТВ Хаппy, а водитељка Катарина Корша га је најавила, ни мање ни више, него "војником правде".

Симо Спасић. (Фото: Јутјуб)

- Наш наредни гост, Симо Спасић, војник правде. Симо, добродошли - гласила је најава колегинице Миломира Марића у студију.

Реч је онда узео сам Марић и, на само њему својствен начин, упитао свог госта:

- Симо, откад је почео овај снег и ова хладноћа, ти си се склонио са улица и људи сматрају да си се повукао из борбе против разних непријатеља Србије - покушао је Марић да се допадне власти која своје противнике назива непријатељима Србије.

- Па, нисам се повукао, господине Марићу, бре, ја сам... - почео је Спасић да објашњава разлоге зашто га нема на улицама Београда.

Ипак, Спасићева изјава која је обележила гостовање тицала се, а кога би другог него највеће претње власти Александра Вучића, лидера ССП, Драгана Ђиласа.

- И нема, ево сад да каже Ђилас, ево ти 615 милиона евра, нападни Вучића и подржи мене, ја бих највећи клошар и уличар био кад бих узео динар од таквог човека - рекао је Спасић, као да би ико осуђеном силоватељу дао и динар, а камоли 615 милиона.

Подсетимо, Симо Спасић има специјалан задатак од режима, да омета јавне наступе опозиционих представника и отворено вређа политичке противнике Александра Вучића.

Кривокапић хитно позвао на састанак Ђукановића, Абазовића и Бечића! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА