Најновије

ПИПАО МЕ ПО ЗАДЊИЦИ И ПИТАО "ГДЕ ВОЛИШ": Сведочење девојке из Алексићеве школе леди крв у жилама

Угледни београдски професор Мирослав Мика Алексић ухапшен је након што га је неколико некадашњих полазница школе глуме коју води пријавило за силовање и сексуално напаствовање.

Мика Алексић (Фото: Јутјуб)

Познат је као врсни професор глуме, а јавност у Србији шокирана је оптужбама које су изнеле девојке, међу којима је и глумица Милена Радуловић.

Кроз школу коју води скоро четири деценије прошло је на хиљаде деце. Нека од њих постала су позната глумачка имена. Управо једно од те деце, данас позната млада глумица Милена Радуловић, прва је јавно говорила о наводном паклу кроз који је са својим учитељем прошла.

Међутим, поред девојака које су Алексића оптужиле за сексуално злостављање, велики је број оних које су, пролазиле кроз, како тврде, сексуалну тортуру професора глуме.

Једна од њих је путем свог Инстаграм налога честитала Радуловићевој и осталима на храбрости, па изнела непријатности кроз које је она прошла са Миком Алексићем.

Њену објаву преносимо у целости:

"Код Мике сам кренула на часове глуме са шест година и ишла сам скоро једанаест година у групу. Мика је током целокупног мог одрастања био највећи ауторитет у мом животу, тако сам увек говорила. На свако Микино питање, морао си да имаш јасан одговор и страх те је био да ли ће те назвати неким погрдним именом уколико нешто зезнеш, примери: гуска, глупача и слично. Поред увреда, било је и чувено 'мрш на умивање'.

С тим да су овакве ствари често људима биле симпатичне, Мика је направио култ личности око себе, и на тај начин оправдао своје поступке. Цела филозофија је полазила од идеје да са децом треба разговарати као са одраслим бићима, па је самим тим и родитељима било забрањено да се мешају у цео процес. Сума сумарум, направљен је цео један еко систем који је Мики омогућио потпуну контролу над појединцима који припадају групи, на шта се надовезује и једно од правила групе које је било 'У групи влада самоуправљање, само Мика управља'.

Када сам напунила неких 16, 17 година, Мика ме је позвао код себе у канцеларију на разговор. Не сећам се тачно како је то искомуницирао. Све у свему, почео је да ме испитује везано за секс. Врло се добро сећам питања, као и шта сам имала обучено тај дан, што сам касније чула да хоће да се деси када је неки трауматичан тренутак био у твом животу. Питања су била 'Да ли се кре*еш?'. Ја сам се наравно збунила али пошто се подразумевало у мом животу да се на свако Микино питање одговори, ја сам стидљиво одговорила 'да' на шта се он насмејао и рекао 'Да, да, а јел` волиш да се кре*еш'? Ја сам и даље била потпуно збуњена ситуацијом која се дешава, али је он само наставио да поставља питања. 'А где највише волиш да се кре*еш'? Ја сам и даље имала неки тупави кез на лицу па је уместо мене он одговорио на то питање: "Где стигнеш, а?", након тога је престао да ме испитује и једине ситуације које се сећам следеће је било да ми је тражио да устанем и да се окренем, што сам ја послушно урадила, да би ме он потапшао/протресао по дупету и рекао 'Мало је канта, али може да прође'.

Након тога сам се можда још једном вратила тамо и никада више.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА