Најновије

МИКА У КОНТРАНАПАДУ! Његов адвокат прети: "Настави ли се линч, објавићу материјале који..."

Неприхватљиво је да се докази прво износе у медијима и интерпретирају како коме одговара, а онда у тужилаштву и суду. Ово је у четвртак новинарима рекао адвокат Зоран Јаковљевић, бранилац осумњиченог редитеља Мирослава Мике Алексића, пошто је раније напустио саслушање глумице Иве Илинчић у тужилаштву.

Мика Алексић (фото: Јутјуб)

- Не желим тако да радим, али ако се настави медијска хајка и линч мог клијента, бићу принуђен да доставим неке материјале, па да видимо да ли се неко смеје тако срећно, а да је претходно злостављан. Створени су ненормални услови за објективно одлучивање. Ненормалан је притисак јавности и настала је потпуна колективна хистерија. Питам се чему онда суђење, хајде да растргнемо човека и све одмах завршимо.

- Како се нико од тих великих, моралних судија није запитао о нелогичностима, како неко ко преживи страшну трауму каква је силовање и поред тога наставља да иде у тај студио глуме. Не бежи, не склања се од те врло проблематичне ситуације, а онда се неколико година после сети да затражи правну заштиту - закључио је Јаковљевић.

А Милена је плакала на саслушању, “наредио ми је да се скинем, а онда”… читајте ОВДЕ.

Извор: Новости

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА