Најновије

Јесте ли анксиозни, растрзани на сто страна и незадовољни животом?: Усмерите своју психу!

Издавачка кућа "Лагуна", представља књигу која може да нам буде спас у овим тешким временима.

Фото-Лагуна

Јесте ли анксиозни, растрзани на сто страна и незадовољни животом? Смета вам што не можете да постигнете све што мислите да треба? Немате времена јер непрестано испуњавате наметнуте обавезе? Досадило вам је да угађате свима другима, а себи не? Тешко вам је да радите од куће? Потврдан одговор на ова питања указује да је време да престанете да се много палите и ложите на оно што заправо и није толико битно.

Помало безобразна али веома практична књига „И за то ме заболе: Магија која мења живот“ Саре Најт објашњава вам како да се отарасите нежељених обавеза, стида и осећаја кривице – и уместо тога се ложите на оно што вам причињава радост. Свеједно да ли је реч о породичним несугласицама, досадним прославама или о томе како изгледате у бикинију, једноставна метода „НијеМиЖао“, представљена у овој књизи, помоћи ће вам да рашчистите неред у сопственој глави и научиће вас вештини неложења на глупости; уз њену помоћ ћете повратити време, енергију и новац и усмерити их на оно заиста битно у животу.

Сара Најт живи у Бруклину (кад је у Њујорку топло) и Доминиканској Републици (кад није) с мужем и неваљалим мачором Дагом. Она је 2015. дала отказ у великој фирми и почела да се бави хонорарним радом – што јој је омогућило да се мање смара због зиме, састанака и конференцијских позива, и да своју ложачку енергију посвети сунцу и испијању мохита. Ради као уредница и писац, и с највећим успехом је дипломирала на Харвардском универзитету 2000. године, где је такође била и први женски председник студентског позоришног друштва; очекује да сваког часка почну да је позивају на матични универзитет да држи говоре.

„И за то ме заболе: Магија која мења живот“ Саре Најт у продаји је од понедељка 15. марта у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари delfi.rs, као и на сајту laguna.rs.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА