Најновије

ИНЦИДЕНТ У БЕЛОЈ КУЋИ: Бајдена склонили од новинара, десничари приметили интересантан детаљ (ВИДЕО)

Амерички председник Џо Бајден био је заштићен од новинара након једног од његових питања изречених током састанка са новинарима у Белој кући. Бројни десничарски сајтови скренули су пажњу на инцидент, ухваћен на видео снимку, који је успео да се прошири друштвеним мрежама.

Џо Бајден (Фото: Јутјуб)

У среду, 24. марта, Бајден се састао са америчком потпредседницом Камалом Харис, министром за здравство и социјалне услуге Хавијером Бесером и неколико других званичника Беле куће како би разговарали о миграционој политици и изазовима са којима се земља суочава услед прилива миграната према јужној граници. У једном тренутку, говорећи о потреби да се „пређе на посао“, амерички лидер је оклевао и окренуо се шефу апарата Беле куће Рону Клајну.

"Овај ... Рон, коме да идем?" Питао је Бајден. После овог питања, Клајн је одлучио да председника заштити од новинара, најавивши да је време да напусти састанак.

Касније се сазнало да је Бајден доделио потпредседници Харис посао на решавању миграционе кризе.

Напомиње се да се овај инцидент догодио пре прве велике конференције за штампу, коју ће Бајден одржати као председник у четвртак, 25. марта. Како је израчунао Њутвик, Бајден је постао први амерички лидер у последњих 100 година који је одложио своју прву велику комуникацију са штампом за девет недеља од тренутка инаугурације, пренео је ТАСС.

О Бајденовом плану војне акције прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА