Најновије

"КАО НИКАДА ДО САД, ДА ГОРИ СВАКИ ГРАД!" Милов ДПС сутра спрема хаос, "комите" позивају на рушилачке демонстрације!

Данима смо сведоци вандалског и недоличног понашања самопрозваних "комита" и ДПС присталица у свим градовима Црне Горе, али порука којом позивају на сутрашње скупове и протесте прелази границе.

Милогорци. (Фото: Твитер видео)

Овакав вид обраћања је класичан позив на рушилачке демонстрације и сукобе. Наиме, уочи  скупа заказаног за сутра "комите" позивају све своје присталице да сви изађу на улице и да сваки град у Црној Гори "гори".

Окупљања су заказана за сутра, 11.04.2021.године, са почетком у 17ч.

Они својим присталицама поручују "као никада до сад! Да гори сваки град!".

- Свака улица да се црвени од застава наше државе - истичу они.

Такође, медији блиски бившем режиму диеле вести о окупљањима сутра иницирајући тако да што већи број вандала ремети јавни ред и мир. Овим гестом ови медији дижу додатне тензије и стварају мржњу и поделе у народу.

Ти медији откривају и тачну локацију окупљања код графита Крста Поповића у 16х и покрет у 17х у прављење нереда и очигледно како они кажу паљење градова.

Више је него јасно да ово сутрашње окупљање нема ноту мирног протеста већ иницирају потпуно рушење и демонстрације у градовима.

Непознато је да ли ће МУП Црне Горе и министар Сергеј Секуловић реаговати на овакве кривичне поступке, јер очигледно је да се за сутра организују кривична дела ремећења јавног реда и мира, или ће као и до сад да се жмури на агресивне радње "црногорских комита".

Такође, намеће се питање да ли ће се и овај пут припадници полиције Црне Горе опходити према њима као да имају посебан третман и да закон важи само за присталице бивше опозиције, садашње власти, који су се борили за своја право мирним путем.

Ови скупови се свакако не могу назвати протестантским јер је огромна разлика између протестаната, пример су људи који су тридесет година били присталице опозиције и окупљања ДПС патриота која и настају под утицајем ДПС активиста, који се заправо боре за наставак пуњења џепова њих и њихових ухлеба.

Саудијци губе конце у борби са Хутима, погубили тројицу војника! Више о томе ОВДЕ.

Извор: borba.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА