Најновије

МИЛОВЕ "КОМИТЕ" ПОНОВО МАЛТРЕТИРАЈУ ГРАЂАНЕ: Људима блокирају магистрални пут, шире корону и не хају за мере (ФОТО/ВИДЕО)

Они су премијеру дали рок да се до данас извине "комитама" због наводних претњи, а надлежни процесуирају возача службеног возила ПГ-ЦГ301, саопшти ко је био у возилу затамњених стакала, када је дошло до инцидента. Захтевају да се одлука о критеријумима за стицање црногорског држављанства поништи, или да се донесе нова уз учешће суверенистичког блока и представника свих мањинских народа који живе у Црној Гори.

Црногорске "комите". (Фото: Јутјуб)

- Блокирали смо магистралу јер смо хтели да покажемо Влади да не може да ради оно што није у складу са Уставом и нашим законима и да на мала врата донесе одлуку којом нашим држављанима у иностранству одузима држављанство и право гласа, а уводи то право грађанима који заиста немају то право. Ми се такође повлачимо на одређено време али ћемо се вратити ако покушају. Тај други пут ће бити другачији јер није до нас, до њих је. Они морају да поведу рачуна о својим делима. Ми не можемо назад. То је суштина свега - рекао је један од присутних Драган Никчевић.

Данашњим окупљањем на Богетићима прекшене су мере Министарства здравља донете у циљу сузбијања вируса корона. "Комите" не носе заштитне маске и не придружавају се дистанце од два метра.

Кривокапић сазвао састанак! Спрема се велика издаја! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА