Најновије

Детективски трилер „Пролеће инспектора Ричардија“ у продаји: Шта се деси када се поигравамо илузијама?

Вулкан издаваштво постарало се да овај светски хит дође до обожавалаца у Србији. Роман је доступан путем сајта www.vulkani.rs. Шта се деси када се поигравамо илузијама, или када нам избришу снове? Када најнежнија љубав постане најгора осуда и угаси сећања на давнашњу страст? Сазнајте у новој авантури и истрази легендарног инспектора Ричардија!

Фото-Вулкан

Угледни италијански аутор, сценариста и драматург Маурицио де Ђовани одушевио је љубитеље детективских романа и трилера новом књигом, "Пролеће инспектора Ричардија". Поштоваоци овог напуљског аутора годинама с великим нестрпљењем чекају његове романе, посебно оне у којима је главни лик инспектор Луиђи Алфредо Ричарди. 

Радња романа смештена је у живописне делове Италије и обојена је занимљивим историјским чињеницама и духовитим репликама. 

„Бог никоме дужан не остаје.“ Ове речи лебде на уснама старице убијене у сиромашном радничком кварту, зеленашице и гатаре која је бестидно кројила будућност и мрвила судбине несрећних људи својим вештим прстима. 

Напуљ, април 1931. Пролећни ветар јавио се једне ноћи, након хладног и тмурног дана, и ускомешао крв у венама жена и мушкараца изгубљених у мислима, носећи са собом мирисе и песме пуне снажних осећања. Када инспектор Ричарди и његов одани помоћник дођу на место злочина, комшије не желе много да открију, али полако излази на видело да је госпођа Кармела у свој трошни стан примала најразличитије клијенте, и оне најбогатије и најмоћније, али и сиромашне и очајне. Много је оних који су имали разлог да је убију, дужници, робови њених обмана, разочарани и преварени. 

„Инспектор Ричарди је модерна верзија Шерлока Холмса, коју не смете пропустити...“ – Њујорк тајмс

Роман “Пролеће инспектора Ричардија можете купити путем сајта www.vulkani.rs.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА