Најновије

Висока школа социјалног рада: Упис у току за Психологију, Социјални рад, Логопедију и Окупациону терапију!

Занима вас психологија, социјални рад, окупациона терапија, логопедија? Висока школа социјалног рада из Београда нуди студијске програме који ће сигурно представљати занимања будућности. Поред основних академских студија студентима је омогућено да школоваwе наставе на мастер студијама, као и на кратким студијским програмима.

Фото: Промо

Датуми прелиминарног испита за упис на основне академске студије
01.07.2021. године у 11 часова за смерове Логопедија и Окупациона терапија, а у 13 часова за смерове Социјални рад и Психологија.
12.07.2021. године у 11 часова за смерове Логопедија и Окупациона терапија, а у 13 часова за смерове Социјални рад и Психологија.
Уписни рок на мастер студије биће одржани 28.9.2021 и 14.10.2021. године.
Поред тога Висока школа социјалног рада спроводи и кратке студијске програме. Отворена је пријава за упис на кратки програм студија “Саветовање породице”, ауторке доц. др Сање Ђурђевић који ће се реализовати од 06.09.2021. године. 

За више информација можете позвати на 011 404 08 39 или посетити сајт ОВДЕ.

Психологија-студијски програм
Главни исход програма је овладавање психолошком терминологијом, појмовним апаратом, чињеницама и законитостима; познавање психолошких истраживачких метода и техника; разумевање психолошких појава и њихове биолошке, узрасне, контекстуалне, друштвене и личносне условљености; стицање предуслова за даље образовање ради оспособљености за наставника психологије и стручног сарадника психолога у васпитно-образовним установама; способност критичког и аналитичког мишљења, примена стечених знања у различитим областима, поштовање методолошких и етичких принципа на којима почива примена стечених знања из ове области, развијене комуникационе способности и вештине неопходне за обављање саветодавног и терапијског рада психолога.


Окупациона терапија-студијски програм
Основни циљ студијског програма је стицање општих и специфичних знања из области  окупационе терапије, усвајање вештина неопходних за реализацију практичних активности, као и  развијање професионалног приступа према раду уз уважавање највиших етичких стандарда.  Студијски програм путем савременог академског образовања, пружа стицање адекватних компетенција будућих терапеута, неопходних за наставак школовања на вишем академском  нивоу образовања  – мастер студије.


Логопедија-студијски програм
Студијски програм логопедије који се одвија на Високој школи социјалног рада представља јединствен пример споја науке и  праксе. Основни циљ студијског програма је стицање општих и специфичних знања из области говора, језика, гласа, слуха и комуникације, усвајање вештина неопходних за реализацију практичних активности, као и развијање професионалног приступа према раду уз уважавање највиших етичких стандарда. Висока школа социјалног рада развија је студијски програм путем савременог академског образовања, које пружа стицање адекватних компетенција будућих стручњака – логопед.


Социјални рад-студијски програм
Циљ студијског програма је да оспособи студенте за професионално бављење социјалним потребама, животним тешкоћама и унапређењем социјалног положаја грађана. Програм студија је савремен, развија вештине и методе у раду које су потребне у садашњем времену. Циљ је стицање темељног разумевање и посвећеност вредностима социјалног рада и етике којом се руководи професионална пракса. Поред тога, дипломирани социјални радник треба да буде припремљен за професионалну праксу али и да буде упознат и оспособљен за примену основних метода научног истраживања и истраживања понашања.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА