Најновије

КРИВОКАПИЋ РАСКРИНКАН ДО СРЖИ! Овако је планирао да отера у затвор Кнежевића и Мандића и елиминише их из политике!

Један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић оптужио је премијера Здравка Кривокапића да је паралелно са "лажним дипломатом" Стеваном Симијановићем радио на томе да Андрију Мандића и њега искључи, не само из владе, него да их, како каже, елиминише и из политичког живота.

Здравко Кривокапић. (Фото: Јутјуб)

Кнежевић је у опширном интервјуу за подгоричку Побједу рекао да је Кривокапић такође имао активности које су, како истиче, ишле у правцу да Мандић и он на Апелационом суду буду осуђени на затворске казне како би зауставио њихов улазак у актуелну владу.

- Према мојим сазнањима, обављао је разговоре на неколико адреса и захтевао да се нађе модел тзв. недостојности, не би ли нашао срамно оправдање елиминисања нас двојице не само из владе, него и из политичког живота - навео је Кнежевић, који је и председник Демократске народне партије и парламентарног Одбора за безбедност и одбрану.

Кнежевић је то рекао појашњавајући своју ранију изјаву "да је лажни дипломата Симијановић имао циљ да избаци ДФ из владе, а на питање Побједе да ли има још нових сазнања о Симијановићу, који се према њиховим последњим информацијама, састао и са в. д. директором полиције Зораном Брђанином, Кнежевић није дао конкретан одговор.

- Желећи да нас на правди Бога пошаље у затвор, Здравко Кривокапић је стао у ред са Милом Ðукановићем и Зораном Пажином, зато сам му поручио 31. октобра прошле године, а то чиним и сад, да ће сваки покушај нашег слања у затвор како би Кривокапић обезбедио пун мандат, имати несагледиве последице по њега, а оно што је сасвим сигурно, више не би био премијер ни једног јединог дана, макар изљубио у руке све амбасадоре у Подгорици - рекао је Кнежевић.

Иначе, Стеван Симијановић је привођен у Никшићу под сумњом да је користио фалсификовани дипломатски пасош Сједињених Држава, па су га подгорички медији прозвали "лажним дипломатом", који је наводно држављанин Црне Горе, САД и Србије.

Симијановић је негирао да су његова документа лажна, а у једној од изјава за подгоричке медије тврдио је да је учествовао у формирању нове црногорске владе, да је био у контакту са Вашингтоном и да су САД извршиле притисак на Мила Ðукановића да призна резултат прошлогодишњих избора.

Тврдио је и да је спровео захтеве својих налогодаваца, не прецизирајући ко су они, да одређени политичари попут Мандића и Кнежевића не могу да буду чланови владе.

Подгорички медији су писали да је у једном тренутку домаћин Симијановићу у Црној Гори био председник УРА Дритан Абазовић, као и да су се више пута састајали.

Абазовић је због тога саслушан у Одбору за безбедност, а након саслушања је рекао да је прича о Симијановићу и њиховим контактима "преувеличана" и да "апсолутно никакви национални интереси нису повређени".

Историчар Горан Шарић ућуткао Хрвате због Тесле! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА