Најновије

Лето у граду: Филмски хитови на биоскопском репертоару током августа!

Идеалан начин да се забавите током лета у граду - посетите биоскоп! Тарамаунт филм представља светске хитове.

Фото: Тарамаунт

Барутски милкшејк
У биоскопима од 12. августа 2021.


Сем је имала само 12 година када је њена мајка Скарлет, елитни убица, била приморана да је напусти. Одгојила ју је Фирма, немилосрдни злочиначки синдикат за који је радила њена мајка. Сада, 15 година касније, Сем је кренула стопама своје мајке и одрасла у жестоког серијског убицу. Користи своје „таленте“ за чишц́ење најопаснијих нереда Фирме. Она је ефикасна колико и лојална.

Али када високо ризични посао пође по злу, Сем мора да бира између служења фирми и заштите живота невине осмогодишње девојчице - Емили. Са метом на леђима, Сем има само једну шансу да преживи: Да се поново споји са мајком и њеним смртоносним сарадницама Библиотекаркама.

Ове три генерације жена сада морају да науче да верују једна другој, супротставе се Фирми и њиховој војсци послушника и направе пакао онима који би могли све да им одузму.

Патролне шапе - филм
Претпремијерно од 15. августа у одабраним биоскопима
На редовним репертоарима од 19. августа 2021.
Синхронизовано


Када њихов највец́и ривал, Хамдингер, постане градоначелник оближњег Града пустоловина и почне да га пустоши, Рајдер и остале омиљене херојске куце крећу се највећом брзином како би се суочили са изазовом који је пред њима.

Иако се једна од куца мора помирити са својом прошлошц́у у Граду пустоловина, тим проналази помоц́ новог савезника, паметне јазавичарке Либерти. Заједно, наоружани новим узбудљивим уређајима и опремом, Патролне шапе се боре да спасу становнике Града пустоловина! Оригиналној глумачкој екипи на великом планту придружују се нови гласови Ијан Армитиџ,  Марсај Мартин, Јара Шахиди, Ким Кардашијан Вест, Рандал Парк, Декс Шепард, Тајлер Пери, Џими Кимел и Вил Брисбин.

Стилвотер

У биоскопима од 19. августа 2021.


Филм прати причу радника на нафтној бушотини( Мет Дејмон), који путује у Марсеј да посети своју отуђену ц́ерку која је у затвору због убиства које тврди да није починила. Суочен са језичким баријерама, културолошким разликама и компликованим правним системом, Бил спроводи личну мисију да ослободи ц́ерку. У том процесу спријатељује се са локалном женом и њеном малом ц́ерком и крец́е на лично путовање разоткривања и вец́ег осец́аја припадности свету.

Кендимен
У биоскопима од 26. августа 2021.


Докле год досеже сећање мештана, мирно чикашко насеље терорише прича о духу убици који уместо руке има куку, а кога врло лако могу призвати они који су довољно смели да пет пута за редом, гледајући се у огледало, понове његово име. Сада, деценију пошто су куле у насељу срушене, визуелни уметник Ентони Мекој и његова девојка, директорка галерије, Бријана Картрајт, усељавају се у луксузни стан, преуређен до непрепознатљивости. Ентони ће открити застрашујућу, истиниту причу која стоји иза Кендимена. Нестрпљив да одржи свој уметнички статус у чикашким круговима, он почиње да истражује језиве детаље и не слутећи отвара врата у прошлост, раскринкава властити ум и покреће незаустављив талас насиља који га судара са током властите судбине.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА