Најновије

ДР НЕСТОРОВИЋ: Не гледајте вести... Урадите ово!

Чувени доктор Бранимир Несторовић дао је савет како остати нормалалан и изборити се са суморном свакодневницом, објаснивши детаљно како људи да престану да устају, што народ каже, "на леву ногу"!

Бранимир Несторовић. (Фото: Јутјуб)

- Искључите, односно редукујте вести које гледате и слушати. Те неће бити хране, те неће бити гаса, струје... То код људи изазива стрепњу, лоше вести иду у подсвест и онда цео дан вам буде негативан. Почни дан уз нешто лепо, ракијицу, кафицу... - рекао је Несторовић и наставио:

- Само се треба усрестредити на позитивно, лепе вести, како бисте сачували здравље. Једном давно један лекар, тамо негде у 12. веку, урадио је чувени експеримент са две овце. Једну је поставио да само гледа у вука, а другу је пустио да нормално живи. Ова што је гледала у вука, од стреса је угинула после два месеца, иако јој вук ништа није урадио, друга је остала жива и здрава. Имамо и чувени Хитлеров експеримент са отровом, кад су његовим противницима давали чисту воду, а тврдили да је отров. Људи су умирали... Моћ подсвести је невероватна - објаснио је познати доктор за ТВ Пинк.

Он је рекао да је мозак право чудо, да може и да нас оздрави али и разболи, у зависности чима га "пунимо".

- Сви причају о значају мозга, тобоже, ми смо рационална бића. Која рационална, па највеће и најзначајније одлуке доносимо под утицајем емоција. Женимо се, удајемо, интуитивано доносимо одлуку чиме ћемо се бавити и шта ћемо радити... И верујте у интуицију, нећете погрешити. Ми мислимо да је материјани свет доминантан, не, постоји тај свет идеја, митова... Па у Немачкој имате више видовњака него свештеника. Бивши канцелар Кол ниједну одлуку није добнео док се са тим видовњацима није посаветовао. 

И срце је као орган, тврди доктор, персонификација наших емоција.

- То је  медицина прихватила. У њему се генеришу емоције па отуд и срчана обољења. Имамо сидром сломљеног срца, када човек умре од туге.

Руски МиГ-31 стао на пут америчком бомбардеру! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА