Најновије

ПЕСНИЦАМА ЗАУСТАВИО НАПРЕДЊАЧКИ БАГЕР ДА НЕ ПОБИЈЕ ДЕМОНСТРАНТЕ: Испред полицијске станице дочекан ка јунак (ВИДЕО)

Драган Миловановић Црни, Шапчанин који је у суботу зауставио багер на протестима у том граду, пуштен је из притвора. Он је у краткој изјави рекао да је одлучено да може да се брани са слободе.

Драган Миловановић Црни (Фото: Јутјуб)

„Веома сам срећан што сам изашао из притвора. Полицајци и сво особље са којима сам био у контакту су били коректни према мени, нико ме није попреко погледао“, прве су речи Миловановића након изласка из притвора.

„И даље сам под утиском, много тога се издешавало, тако да не бих говорио сада о даљим корацима. Оно што могу да потврдим је да је одлучено да се браним са слободе“, изјавио је Миловановиић.

Подсећамо, у суботу се појавио снимак на ком се види како напредњаци у Шапцу багером покушавају да прођу кроз групу људи. Иза њега је ишла група хулигана и насилника са летвама па чак и чекићем.

Окупљени грађани су покушали да зауставе багер, међутим, возач је одлучио да настави са вожњом, што је изазвало револт демонстраната али и страх да неко може бити повређен.

Након тога се Драган Миловановић Црни попео на машину и физички зауставио напредњаке у њиховој намери да са багером уђу у окупљену масу. На тај начин је спасао грађане од потенцијалних повреда.

Како је раније открио наш портал, багер који је кренуо на окупљене грађане возио је Небојша Стојићевић Јарин, шабачки напредњак.Он у изјави за Нова.рс није желео да говори о даљим корацима док се не слегну утисци.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА