Најновије

ОН ЈЕ НАЈКРВОЛОЧНИЈИ МАФИЈАШКИ УБИЦА У ИСТОРИЈИ И ИНСПИРАЦИЈА ЗА СОПРАНОВЕ: Живе људе остављао пацовима да их поједу! (ВИДЕО)

Спољном свету Ричард Куклински изгледао је као савршен породични човек, отац троје деце који је напорно радио за породицу. Уствари, био је свирепи плаћени убица.

Живео је са супругом и троје деце, једним сином и ћеркама Мериком и Кристином у насељу средње класе у Њу Џерсију. Међутим, овај човек је био хладнокрвни убица који је убио више од 200 људи а био је и инспирација за убицу у серији "Сопранови".

Зарадио је надимак "Ледени" због тога што је замрзавао жртве да би уништио форензичке доказе, а потом је одлагао њихова тела.

Роберт Младинич, детектив из Њујоршке полиције, рекао је да је Куклински замрзао многе од својих жртава тако да се време смрти не би могло одредити са сигурношћу.

У својим завршним изјавама, Куклински је признао да је убио више од 200 људи, признавши да је убијао подједнако лако као што би и подригнуо.

"И једини пут када је показао било какве емоције, било какву људскост, било је када је говорио о штети коју је учинио својој деци и боли коју им је проузроковао", испричао је детектив.

Одрастао у сиромаштву, редовно га је тукао насилни отац, који је тако пребио његовог брата да је овај преминуо. Куклински је већ са 18 година био мајсторски провалник и дошао је до пажње породице Де Кавалканте, која је била инспирација за "Сопранове".

У почетку је Куклински био задужен за камионске отмице, али је ускоро "дипломирао" до убице. Куклински се показао као ефикасан убица, али када је шеф мафије Кармине Ђеновезе заглавио у затвор, он је остао без посла.

Али убиства нису престала за Куклинског. Роберт Младинич испричао је да он "био толико пун беса, да је заправо чинио убиства из спорта."

Тако је убијао људе само због праксе. Али, када је Ђеновезе убијен, Куклински је морао да нађе нормалан посао - и ту је упознао своју будућу супругу.

Одмах је дошло до насиља, а Куклински је чак пробоо своју тадашњу девојку. На крају ју је наговорио да се уда за њега претећи да ће је убити ако то не учини.

Пар је имао троје деце, а Куклински је изгледао као да жели само најбоље за своју породицу.

Живећи у лепом крају, возећи најбоље аутомобиле и пазећи да његова деца оду у најбољу приватну школу, чинило се да је Куклински прекинуо циклус убијања.

Али иза затворених врата породичне куће ствари су биле другачије.

Ћерка Кристин испричала је да је Куклински волео да снима камером породичне тренутке. Свима се хвалио тиме како му је породица срећна и како се смеју, али било му је важно и да покаже своје материјално богатство.

Међутим, он је редовно тукао своју супругу, а претио је и ћеркама. Упркос томе што је постао породични човек, Куклински је наставио са убијањем.

Једно од најгорих убистава било је по уговору, а оно је разоткрило његову уврнутост. Куклински је био унајмљен од мафијашке породице да убије "маркирану" мету за шта би добио 10.000 долара и још 10.000 ако би га "натерао да пати". Након што је проучио своју жртву, он га је киднаповао, ставио у пртљажник свог аутомобила и одвезао у пећину у Пенсилванији.

Мајкл Већионе испричао је да је мету оставио тамо да би га заштитио да не умре од дехидрације или излагања сунцу. Наменио му је много гору судбину.

"Оставио га је тамо да би га пацови могли појести. Поставио је камере, светла, детекторе покрета, видео опрему, како би могао да забележи смрт и тортуру коју су пацови изазвали на несрећном човеку".

Четири дана касније вратио се и све што је остало од његове жртве биле су неповезане кости - доки је месо било поједено. Снимак је однео особи која га ја унајмила и која је била ужаснута, али је новац уплаћен.

Ово грозно убиство послужило је само да се учврсти репутација Куклинског као бруталног убице и посао је и даље долазио. Његова метод рада значио је да Куклински није имао много пријатеља, али је једном од њих Џорџу Малибенду помогао када му је требала финансијска помоћ.

Требало је да исплати коцкарске дугове и Куклински је успео да му обезбеди зајам од криминалне породице Гамбино. Али када је Малибенд престао да враћа, репутација Куклинског била је на граници да измакне.

Одвео је Малибенда на продискутују и тада је пукао. Када му је Куклински рекао да Гамбинови желе свој новац, Малибенд је врло глупо рекао Куклинском да га неће повредити, јер је знао где Барбара и деца живе. То је била најгора грешка коју је икада направио. Куклински је зауставио аутомобил и пуцао је пет пута и на месту га убио,

Али то је била велика грешка јер убиство било аматерски изведено. Направио је неспретне грешке док је покушавао да се ослободи Малибендовог тела у огромном хемијском чишћењу и то је открила полиција.

Породица Малибенд се нашла са Куклинским и полицијом у породичној кући, али су сви одбили да говоре па се убица ускоро вратио старој пракси. Почетком осамдесетих, Куклински је имао нову банду која се састојала од Ала Ринкеа, Гари Смита, Денија Депнера и Перси Хауса.

Све што су украли, продали су преко Фила Солимема. Али када су Куклински и Солимем убили ривалског продавца украдене робе Фила Масгеја, и украли његових 90.000 долара, то је био почетак краја. Када је Ринке ухапшен због пљачке, постао је полицијски доушник а пошто је одбијао да именује Куклинског, полиција је постала сумњичава. Полицајци су прво ухапсили Персија Хауса и Куклински је знао да су његови дани одбројани, осим ако не предузме нешто.

Убедио је Гарија Смита и Денија Депнера да се сакрију у један мотел и верујући да је Смит највероватније пукао када га је полиција испитивала, он и Депнер су га отровали цијанидом, а онда давили га док није умро.

Али иако је Депнер био у савезу са Куклинским, направио је једну фаталну грешку - рекао је својој жени да је његов пријатељ убица. Куклински је знао да се мора решити њега и отровао га је цијанидом, а онда га упуцао.

Полиција је сада била сигурна да је он њихов човек и почела је да прати Куклинског и његову породицу. Али тек када је тајни агент задобио његово поверење и Куклински га питао како да дође до цијанида, коначно су ухватили "свог човека". Он је ухапшен и осуђен за шест убистава.

Куклински је осуђен на доживотну затворску казну а након пресуде је признао да је убио више од 200 људи.

Умро је у затвору 2006. године у седамдесетој години, али његова породица још увек носи ожиљке због насиља које су претрпели.

Прочитајте ОВДЕ ко се то спрема за рат са Тајваном.

Извор: Курир/Daily record

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА