Најновије

БАХАНАЛИЈЕ ОРБАНОВОГ САРАДНИКА! Градоначелник Ђера уживао са проституткама на јахти! Шмркао и кокаин (ВИДЕО/ФОТО)

Градоначелник Ђера Жолт Боркаи нашао се у центру скандала пошто су процуриле фотографије и снимци његових баханалија са проституткама на луксузној јахти у Дубровнику.

Градоначелник Ђера Жолт Боркаи (Фото: Јутјуб)

Боркаи је иначе члан владајуће мађарске странке Фидеш Виктора Орбана. Он је рекао да се неће повући из предизборне кампање иако се нашао у центру секс скандала.

Мађарски медији наводе да је јахта пловила у Средоземном мору у близини Дубровника и то у време када су настале спорне фотографије. Неке од тих фотографија су изузетно експлицитне.

“Остало је девет дана до локалних избора у Мађарској, а фотографије градоначелника Ђера у друштву проститутки на јахти у близини Дубровника рашириле су се по друштвеним мрежама. Боркаи је био председник ОК Мађарске од 2010. до 2017, али је пре две године смењен”, рекао је мађарски новинар Балаш Чеко.

Градоначелник Ђера се наводно извинио јавности и породици, али тврди да није користио државни новац док је уживао са проституткама на јахти.

Он тврди да су неке фотографије праве, а да су неке фотомонтажа. 

“Нећу да се повучем из кампање без борбе и да предам град људима који су неспособни да га воде”, рекао је Боркаи.

Фотографије је објавила непозната особа на једном блогу. Овај блог је у међувремену угашен, а блогер је тврди да је Боркаи био на јахти на крстарењу са проституткама и једним познатим адвокатом.

Блогер је тврдио да је крстарење финансирано илегалним пословима везаним са некретнине у Ђеру, а да је Боркаи био са три проститутке и да су на забави интезивно користили кокаин. Блогер је запретио да ће објавити и слике на којима се види градоначелник Ђера како шмрче кокаин.

Орбанова странка није желела да коментарише овај скандал тврдећи да је то приватна ствар Жолта Боркаија.

Прочитајте ОВДЕ како је шеф НАТО алијансе запретио Турцима.

Извор: Index.hr

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА