Најновије

Вирус короне део хибридног и биолошког рата (ВИДЕО)

Гост Славија инфо био је аутор књиге Мрежни рат против Срба Слободан Стојичевић.Стојичевић сматра да је вирус короне део хибридног и биолошког рата.

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Поред актуелне теме Слободан се дотакао и ситуације у СПЦ као и раскола у свештенству. У овој емисији детаљно је објашњено шта је то наранџаст раскол унутар цркве и како се појединци и зашто представљају позитивно а неки негативно у јавности. Слободан је оценио да је у току и информациони рат против Срба. Објаснснио је који су то институти који врбују људе и како се формира мрежа сарадника а да многи тога нису ни свесни, као и то чему служи велика мрежа портала у Србији. Поред портала јако опасно по друштво и државу је и деловање бот тимова као и тролова. Данас део тога може бити било који паметан уређај.

По Слободановим речима главна борба се води између суверениста и глобалиста и то је борба на простору читаве планете. Сви подаци који се скупљају иду у један ценатaр СББ на Вождовцу и тек се одатле шаљу даље а исти се складиште у УСА држави Јута. Ту долази до укрштања сви подата сакупљених са мобилних телефона, паметних телевизора, аутомобила и малих кућних уређаја и на основу укрштања свих тих података може се сазнати сваки ваш корак и комуникација коју сте имали у току живота. Слободан је за Славија инфо ексклузивно открио и да Руси највише шпијунирају на основу тендера јер је то у већини земаља јавно доступан податак, што је председник Путин чак јавно и рекао.

Гост тврди да само шесторо људи у целом свету управља свим електронским медијима а да су други под њиховом командом. Као главног експонента глобалиста у Србији оценио је сина Џорџа Сороша Александра који се често виђа са Вучићем и госпођицу Ану Брнабић која технички преко фирме свога брата Игора Брнабића спроводи дигитализацију и сакупљање података. По речима госта породично насиље и рекламирање истог путем медија је део уништавања породице. Слободан је закључио да иако су уложена велика средства и много људства, Срби нису поклекли и да нам на томе многи могу позавидети, јер пружамо велики отпор глобалистима. 

Kњигу Мрежни рат против Срба можете купити у књижарама Делфи, а електронско издање на линку ОВДЕ.

Истину о стању у Италији, Чешкој и Словачкој погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА