Најновије

МКФ МЕГАКОМ ФИЛМ НАЈАВЉУЈЕ ХИТОВЕ: Званични смо дистрибутер "Дизнија" за Србију и Црну Гору! Ево шта вас чека!

МКФ МегаКом Филм са задовољством истиче да је постао званични дистрибутер филмова компаније "Волт Дизни", за биоскопску дистрибуцију у Србији и Црној Гори, почевши од 4. маја.

Лого Волта Дизнија (Фото: МКФ Мегаком филм)

Филм “Мулан”, од признате ауторке Ники Каро биће први дизнијев наслов под окриљем и у дистрибуцији МКФ МегаКом Филм. У ишекиваном Дизнијевом филму редитељка Ники Каро оживљава причу епских размера о кинеској легендардној ратници - Мулан. Неустрашива млада дама ризкује све због љубави према породици и отаџбини како би постала једна од највећих ратника које је Кина икад видела.

Иако планиран за март месец, нови биоскоп термин предвиђен је за 23. јул.

Друго филмско остварење које очекујемо крајем лета је филм “Empty Man”

Ова “натприродна” хорор прича базирана на истоименом стрипу, прати бившег полицајца који изненада долази до стравичног открића.

Неколико занимљивих играних наслова биће приказано ове јесени, а први од њих је “Кингс Ман: Почетак" као трећи део Кингсман франшизе који укључује нова, добро позната глумачка лица - Ралфа Фајнса и Џему Артертон. Посластица за англофиле и све оне који воле духовита препуцавања и крваву акцију наћи ће се у биоскопима од 17. септембра. Након ишћекиваног Кингсман-а следи филм "Смрт на Нилу" – Кенета Бране, који је режирао и глумио у адаптацији “Убиство у Оријент Експресу” из 2017. године,  а сада се враћа универзуму добро познатих мистерија Агате Кристи.

Петог новембра, стиже први филм из Марвел студија, "Црна удовица", са Скарлет Јохансон у главној улози.

Комедија прослављеног редитеља Веса Андерсона, “The French Dispatch” претендује да буде овогодишњи биоскопски хит. Драма која оживљава неколико прича из часописа који је створио американац који живи у измишљеном граду у Француској, долази нам крајем новембра, а улоге тумаче Кристоф Волц, Бил Мареј, Тилда Свинтон и други.

Дизнијеве анимирани филмови такође ће бити део биоскопског репертоара. Анимирана авантура “Оne and only Ivan” као комбинација акције и специјалних ефеката наћи ће се у биоскопима од 20. августа, а базирана је на истоименој књизи за децу Катарине Еплгејт. Од новембра нови филм компаније Пиksар, анимирана комедија, “Душа” обећава да ће вас “повести на пут од улица Њујорка до космичких царстава, како би открили одговоре на најважнија животна питања.”.

Добитник десет награда “Оскар”, укључујући и нагарду у категорији за најбољи филм, "Прича са западне стране", добила је нову, савремену верзију. Режисер Стивен Спилберг и сценариста Тони Кушнер увели су нову генерацију у причу о несрећним љубавницима који покушавају да остану заједно упркос сталном рату супростављених банди. Датум приказивања у биоскопима предвиђен је за сам крај године, 24. децембар.

Распоред филмова дистрибутерске куће МKФ МегаKом Филм за следећу годину укључује филмове из следећих студија: Дизни, Дизни/Пиксар, Марвел, ЛукасФилм, као и Twentieth Century Studios and Searchlight Pictures.

Прочитајте ОВДЕ  о новостима из Комбанк дворане.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА