Најновије

ОД ПРВОГ ЈУНА ПОЧИЊЕ СА РАДОМ „DRIVE IN BIOSKOP“ НА АДИ: Бесплатни филомови до 1. јула!

Планетарна пандемија није спречила да биоскопска прича у Београду настави да живи. Након покретања кућног биоскопа МОЈ ОФ који је бројним филмским остварењима биоскопе преселио у домове грађана, Комбанк Дворана је у сарадњи са Градом Београдом, Београђанима приредила још једно филмско изненађење, овога пута преселивши биоскоп на београдску Аду Циганлију под називом „Drive in bioskop Ada Beograd“.

Ада Циганлија (Фото: Јутјуб)

Наиме, као у холивудским филмовима, Београђани ће током предстојећих летњих месеци, али и током остатка године, омиљене наслове моћи да гледају под звезданим небом и то на Паркиралишту на Ади, које ће  бити претворено у биоскоп на отвореном.

Да ужитак буде још већи, а у складу са безбедносним поштовањем прописане дистанце, филмови ће се пратити из аутомобила. Београђани ће на овај начин имати прилику да уживају у „сопственом филму“ гледајући филмске приче под ведрим небом из својих возила.

Планирано је да филмови буду бесплатни од 01.  јуна до 01. јула, након чега ће се улазнице за филмове наплаћивати.

У знак захвалности и солидарности са грађанима престонице, прве недеље рада Дриве ин биоскопа сваке вечери ће бити приказивани филмови, док ће након 07. јуна , па до краја лета за приказивање филмова бити резервисани среда, четвртак, петак, субота и недеља.

Комплетан репертоар, као и филм отварања биће познати следеће недеље, а о терминима филмских пројекција гледаоци ће моћи од 01.јуна свакодневно да се информишу на сајту Комбанк Дворане.

Прочитајте ОВДЕ   шта најављује званични дистрибутер Дизнија за Србију и Црну Гору.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА