Најновије

НА МАРАКАНИ СЕ НЕ ШАЛЕ: Звезда нациљала огромно појачање! Делије ће бити одушевљене

Црвена звезда експресно је реаговала на вест о отпуштању Александра Катаија и српском фудбалеру поручила како је добродошао.

Маракана (Фото: Јутјуб)

Катаи је у Лос Анђелес Галаксију добио отказ због расистичког испада његове супруге Тее у периоду протеста због убиства Џорџа Флојда.

Навијачи су тражили отпуштање, а Галакси им након два дана испунио ту жељу и уручио отказ Катаију. Тешко да ће било који МЛС клуб отворити сада врата Србину, а што се Европе тиче - један већ јесте.

И то у домовини, пошто је спортски директор Црвене звезде Звездан Терзић поручио како је Катаи добродошао назад на стадион "Рајко Митић" и да се о томе већ причало у Љутице Богдана.

- Искрено ми је жао што је због једног непромишљеног геста на друштвеним мрежама Александар Катаи остао без уговора у ЛА Галаксију, јер сам сигуран да је он изванредан човек који није нити расиста нити било шта друго негативно што би могло да му се стави на терет. Катаи је изванредан играч који увек има отворена врата у Црвеној звезди. Данас сам на ту тему разговарао са Дејаном Станковићем и Митром Мркелом, и сва тројица смо се сложили у једном - он је играч који је на вансеријски начин, головима, асистенцијама, дриблинзима и уопште играма обележио један период у нашем клубу. Катаи је профил играча који ће увек бити потребан Црвеној звезди. Сада треба да видимо да ли ће се и његове жеље и амбиције поклопити са нашим. Разговараћемо, то је сигурно, рекао је Звездан Терзић.

Катаи је у Црвеној звезди провео две сезоне у којима је био најбољи играч тима. Постигао је преко 30 погодака у црвено-белом дресу, после чега је отишао у шпански Алавес. У сваком случају, судбина фудбалског виртуоза биће позната у наредним данима.

Владан Лукић имао тежак инфаркт, био мртав два минута. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА