Најновије

Дуго очекивани роман "Сунчева сестра" коначно у продаји!

Дуго ишчекивани шести наставак светског бестселер серијала „Седам сестара“ Лусинде Рајли стиже пред читаоце!

Фото-Лагуна

„Сунчева сестра“ нам доноси причу о Електри, једној од шест усвојених беба које су одрасле у богатству у изолованом замку у Швајцарској. Кад је њихов Тата Сол преминуо, оставио је свакој писмо и траг који ће их одвести до њиховог порекла. Електру траг води од Менхетна до величанствених афричких равница.

 

Онима који је не познају чини се да је Електра д’Аплијез жена која има све. Будући да је светски топ-модел она је лепа, богата и позната. Ипак, њено нестабилно психичко стање сада је додатно уздрмано смрћу Тате Солта. Борећи се са сопственим демонима Електра се окреће алкохолу и дрогама. Док су сви забринути за њено здравље, Електра прима писмо од незнанке која тврди да је њена права бака.

Лусинда Рајли савршено спаја прошлост и садашњост и ствара узбудљиву и емотивну причу која се чита у даху.

 

Као и претходним романима, ауторка нас преноси у неко друго време и представља неку историјску личност. Одаје почаст постигнућима жена, нарочито у прошлости, кад је њихов допринос толико често био у сенци мушкараца. Велича бесконачну потребу за љубављу и истражује разорне последице кад смо је лишени.

 

Sеријал „Седам сестара“ заснован је на митологији Седам сестара Плејада, добро познатом сазвежђу поред чувеног Орионовог појаса. Многа имена у серијалу су анаграми за ликове из легенди.

 

Лусинда Рајли је рођена у Ирској и у детињству је много путовала, нарочито на Далеки исток. Пошто се преселила у Лондон, постала је глумица и радила на филму, у позоришту и на телевизији. Тренутно живи у Норфоку и у Француској, с мужем и четворо деце.

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА