Најновије

Искрена и смела исповест некадашње прве даме Америке - Мишел Обаме!

Искрена и смела исповест некадашње прве даме Америке - "Моја прича" Мишел Обаме у продаји од 20. јуна

Фото-Лагуна

Она је јака, неустрашива и слободоумна. Њена искрена и смела исповест надахњује и доказује да је у животу све могуће.

У аутобиографији „Моја прича“ Мишел Обама веома промишљеним и опчињавајућим приповедањем уводи читаоце у свој свет док описује искуства која су је обликовала, од детињства на Јужној страни у Чикагу преко каријере извршне директорке која жонглира између мајчинства и посла до живота на најпознатијој адреси на свету.

Неумољиво искрено, живо и духовито, она говори о својим победама и разочарањима, како јавним тако и личним, док препричава своју причу онако како ју је живела, својим речима и под својим условима.

Као прва дама Сједињених Америчких Држава, прва Афроамериканка која се нашла у тој улози, допринела је да Бела кућа постане отворенија и гостољубивија него пре, а истовремено се истакла као утицајна заговорница права жена и девојчица у Америци и широм света, утицала да породице усвоје здравије и активније животне навике и стајала уз супруга док је предводио Америку у тешким тренуцима. За то време нам је показала и неколико плесних покрета, бриљирала у емисији „Carpool Karaoke“ и под неумољивим медијским рефлекторима васпитала две ћерке које стоје чврсто на земљи.

Топла, паметна и искрена, „Моја прича“ је веома лично свођење рачуна жене која се душом и разумом стално опирала очекивањима  и која нас надахњује да урадимо исто.

Аутобиографију Мишел Обаме можете пронаћи од суботе 20. јуна у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари www.delfi.rs и na sajtu  www.laguna.rs.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА