Најновије

ДЕЛИЈЕ У ЕУФОРИЈИ: Стигле најлепше могуће вести у Звезду! Гробари очима не верују

Првенства у многим лигама нису приведена крају, али у Црвеној знају варијанте по којима би стартовали од другог кола, односно, били међу носиоцима у трећој рунди квалификација за Лигу шампиона.

Делије у еуфорији (Фото: Јутјуб)

Већ смо писали да су црвено-белима неопходне титуле Митјиланда у Данској и Сент Галена у Швајцарској, обзиром да је мадридски Атлетико на најбољем путу да обезбеди директну позицију за директан пласман у Лигу шампиона, док је мало вероватно да ће Лион или Наполи освојити текуће издање најелитнијег клупског такмичења.

И док су Данци обезбедили наслов шампиона, скинувши са трона Копенхаген, Сент Галену се указала лепа прилика да искористи кикс Јанг Бојса, који је нешто раније ремизирао на гостовању Сервету (1:1). И екипа за коју навијају сви звездаши, успела је у томе.

Сент Гален је на гостовању славио против последњепласираног Ксамакса са 2:1, чиме је поново избио на чело табеле и сада држи све у својим рукама. 

До краја трке је остало девет кола, а Сент Гален у последњој рунди гостује у Берну. И док се Делије радују, навијачима Партизана никако не одговара епилог какав Звезда прижељкује. Јер би у том случају Јанг Бојс и Базел ишли у квалификације за Лигу Европе, обзиром да оба клуба имају бољи коефицијент од црно-белих, тим из Хумске не би био међу повлашћеним екипама у жребу. 

Гроф добио отказ, па шокирао комплетну фудбалску јавност! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА