Најновије

ХИТ СВЕДОЧЕЊЕ И ПОИГРАВАЊЕ СА СРПСКИМ ТУЖИЛАШТВОМ: Стручњаци сматрају да је Шарићев новац чист!

У наставку суђења Дарку Шарићу и још 17 оптужених за наводно „прање пара” јуче је раздвојен поступак за оптуженог Андрију Крловића, који није пуштен у судницу јер има високу темепратуру. Њему је измерена темепратура у три наврата и била је изнад 37 степени, па га је судија Синиша Петровић, из безбедносних разлога, удаљио са суђења.

Дарко Шарић (Фото: Јутјуб)

Оптуженом је најпре измерена температура 37,3, потом 37,6, док је после трећег мерења била 37, 7, због чега је одлучено да не може да присуствује претресу - рекао је судија Петровић.

Бобан Стојиљковић из Врања се потом устремио на тужиоца Сашу Иванића, тврдећи да штити сведока сарадника Небојшу Јоксовића Јоксу.

Господине председавајући, имам примедбу што тужилаштво дозвољава Небојши Јоксовићу да на дивље гради зграду на Врачару, у строгом центру Београда! Он скине траку којом му се забрањује рад и наставља даље да ради! Ја немам друго објашњење него да закључим да тужилац на дивље зида са Јоксовићем, који је покрао имовину Дарка Шарића! Јоксовић несметано гради и упркос свему је заштићен од кривичне одговорности. Он је мимо свих закона - рекао је Стојиљковић и замолио судију да буде толерантан.

Стоиљковић је рекао и да је тужилац дао оптуженом Горану Вучковићу званом Пљочка да једе сланину код њега у канцеларији док је за то време ухапшено 20 чланова “грађевинске мафије” у Врању”. Вучковић је раније на суђењу у Специјалном суду у Београду изјавио да су му 2013. припадници БИА, Тужилаштва за организовани криминал и полиције, сугерисали да оптужи Стојиљковића за "прање новца". Он је тада навео да су га претукли и рекли да могу да нанесу зло њему и његовој породици. 

Стручњаци за финансије: Шарићев новац је чист

Шарић је раније рекао да има покриће чак за 45 милиона, наводећи да је све стекао легално. Суштина налаза стручњака економско-финансијске струке, који су анализирали пословање компанија које се доводе у везу са Шарићем и његовим пријатељима, гласи да је сав новац Дарка Шарића и осталих који су с њим оптужени за прање новца чист и потиче из легалних извора! Одговарајући на питања одбране, стручњаци економско-финансијске струке су на ранијим суђењима рекли да током анализе добијене документације нису наишли на било шта сумњиво што би указало да је нека банка оспорила неку финансијску трансакцију.

 - Тужилац прави ненормалну ситауцију са Јоковићем. Пет пута су му Јосковићу секли траку да не гради, а он је опет скидао - оптужио је Стојијљковић тужиоца.

Прочитајте ОВДЕ  каква је то језива истина откривена.

Извор: Ало

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА